Pénz7 2018 beharangozó

PÉNZ7 
A pénzügyi tudatosság és gazdálkodás hete
2018. MÁRCIUS 5-9.

Folyik a 2018-as Pénz7 szervezése! 

 


 

A 2017/2018. tanévben a pénzügyi és vállalkozói témahét, vagyis a Pénz7 2018. március 5-9. között kerül megrendezésre.

Az immár negyedszer megvalósuló, a pénzügyi tudatosságot  interaktív eszközökkel fejlesztő Pénz7 az elmúlt tanévben már több mint 1.100 iskola 166 ezer diákjához ért el.

Szervezzék meg az Önök iskolájában is a pénzügyi kultúrával összefüggő tanítási órákat, foglalkozásokat! A programban való részvétel és a tananyag teljesen ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület október közepén nyílik meg ismét.

Az új pénzügyi és vállalkozói tananyag is hamarosan elérhetővé válik a regisztrált iskolák számára, ahogy a felkészülés módjáról szóló információ. Ugyanakkor a korábbi évek tananyagai elérhetőek mindenki számára honlapunkon, így az iskolák a helyi igényeknek és a diákok felkészültségének megfelelően kedvükre válogathatnak.

A 2018-as Pénz7 pénzügyi témája az „Okosan a hitelekről”, amely kiemelten fontos ismeretanyag a mindennapi pénzügyek terén. A Nemzetgazdasági Minisztérium, mint szakmai együttműködő partner közreműködésével a Pénz7 az előző tanévhez hasonlóan gazdálkodási témával is bővül, amelynek célja, hogy a vállalkozói kompetenciafejlesztés és a vállalkozói ismeretek élményalapú bevezetése is helyet kapjon az iskolákban.

A Pénz7 nem-kereskedelmi, kizárólag edukációs célú projekt!

A szervezők az eddigi évekhez hasonlóan, továbbra is lehetőséget biztosítanak az iskolák számára, hogy a programot érintő tanórák megtartásához önkénteseket fogadjanak, pénzügyi, valamint vállalkozások működtetésében jártas szakembereket, nyitottabbá téve ezzel az iskolák világát.

A programhoz kapcsolódó aktuális információk köre folyamatosan bővül, kérjük látogassa fel a honlapot rendszeresen.