Tájékoztató Önkénteseink részére

Kedves Pénz7 Önkéntes! Néhány aktuális, fontos információt küldünk az önkéntes felkészüléssel kapcsolatban. Kérjük, figyelmesen olvasd végig ezt a tájékoztatót!

JAM kapcsolatfelvétel, részletes információk:

Az iskolákkal történő „egymásra találást”, egyeztetést idén is a Junior Achievement Magyarország (JAM) kapcsolattartói segítik. Velük az önkéntes felkészítőn személyesen is lehetett találkozni - hamarosan fel fogják venni veletek a kapcsolatot telefonon az időpont és a részletek egyeztetésével kapcsolatban. A minél könnyebb és hatékony kommunikáció érdekében 3 csoportra bontottuk a bejelentkezett önkénteseket a vezetéknév kezdőbetű alapján, - így kereshető ki, hogy ki a saját „önkéntes mentorunk”.

 

 

A-G : vezetéknevű önkéntesek

Kapcsolattartó: Erdős Anita

Telefonszám: +3630/996-0359

E-mail: penz7@ejam.hu

 

H-M: vezetéknevű önkéntesek

Kapcsolattartó: Melter Helga

Telefonszám: +3630/996-0359

E-mail: penz7@ejam.hu

 

N-W: vezetéknevű önkéntesek

Kapcsolattartó: Szilágyi Orsolya

Telefonszám: +3630/996-0359

E-mail: penz7@ejam.hu

 

FONTOS!

  • A Pénz7 önkéntes regisztrációs felületét LEZÁRTUK! Hogyan módosítható adat?

A lezárás azért szükséges, hogy fix adatokkal kezdhessék meg a JAM-es kollégák a szervezést. Így az online felületen NEM MÓDOSÍTHATÓ semmilyen korábban megadott adat, például a vállalt iskola, vagy időpont sem!

Ez viszont nem azt jelenti, hogy az önkéntes vállalás feltételei kőbe lennének vésve! Szükség esetén a feltételek módosíthatóak, de ezt kérjük, úgy tedd meg, hogy JAM kapcsolattartód felé telefonon vagy e-mailben jelzed megváltozott igényeidet, lehetőségeidet!

Köszönjük, ha minél kevesebb módosítás kerül a korábban leadott feltételekbe, mert ez sok újraszervezést igényel!

  • Nincs az iskola a listában, ahová menni szeretnék! Mit tegyek?

Több mint 500 iskola kért önkéntest az idei évben, így rengeteg diák várja még országszerte a jelenlétünket az órákon. Köszönjük, ha ezen iskolák közül tudsz választani – ebben segítenek a JAM kapcsolatszervezői.

De ha mindenképp egy adott iskolához ragaszkodsz (például oda jár rokon, barát, ismerős, vagy jártál Te magad…) akkor február 15-én, szerda éjfélig van rá mód, hogy az iskola beregisztráljon a www.penz7.hu oldalon oktatási intézményként a programba. (Az iskolák regisztrációja is a jobb felső oldali fülön történik).

Kérjük, - mivel neked az ismeretségen keresztül lehet közvetlen kapcsolatod az iskolával – sürgősen vedd fel direktben az iskola tanárával a kapcsolatot, és értesítsd, hogy az órán náluk való részvételednek az előfeltétele a regisztrációjuk. Ha ennek során segítségre van szükségük, jelezzék akár az info@penz7.hu címen, akár a JAM kapcsolattartóinál! Köszönjük, hogy ilyen esetben személyes szervezéssel is segíted a programot!

 

Köszönjük a munkátokat!

A letölthető anyagok kihelyezéséről másfél héten belül küldjük a tájékoztatást!

 

Üdvözlettel:

A Pénz7 szervezői