Tájékoztató Önkéntesek részére

Kedves Pénz7 Önkéntes!

A Pénz7 rendezvénysorozat az Emberi Erőforrások Minisztériumának irányításával 2018-ban is az iskolai tanrendbe illesztve valósul meg.

A 2018. március 5-9. között megrendezésre kerülő események

  • pénzügyi mottója, alaptémája a „Hitelekről okosan!"

  • vállalkozói témája "Üzleti ötlet és együttműködés (üzleti ötlet, validálás, marketing, valamint csapatmunka és együttműködés)"

Az iskolák az eddigi évek szokása szerint a programok megtartásához  továbbra is kérhetik önkéntesek (pl. pénzügyi, valamint vállalkozások működtetésében jártas szakemberek) közreműködését, nyitottabbá téve ezzel az iskolák világát. Ezért az iskolák regisztrációját követően, ismét elkezdődik az önkénteseket küldő intézmények, illetve az önkéntesek regisztrációja és összekapcsolása az iskolákkal. A Pénz7 tematikus tanórai anyagot biztosít a programsorozat regisztrált iskolái számára, amelyek fogadó szervezetként, a kijelölt órák keretében, meghatározott feladatot biztosítanak az önkéntesek számára.

Bízunk benne, hogy a Pénz7 során idén is minél több önkéntest tudunk összekapcsolni az iskolákkal, hogy minél több diákhoz jusson el ilyen módon is a tananyag. A regisztráció módjáról bővebben ITT olvashat.

Pénzügyi önkéntesek 2018-as felkészítéséről ITT olvasható a tájékoztató.

​Látogasson vissza az oldalra a folyamatosan frissülő hírekért!