HÍREK, ESEMÉNYEK

Kezdődik a tanárok felkészítése

A PÉNZ7 ötödik évében az előző évben bevált gyakorlatot folytatva korszerű, élő webes szakmai előadásokkal, azaz webináriumokkal is segítjük a 3-11. osztályosoknak órát tartó pedagógusok felkészülését az Okosan a befektetésekről témájú órák megtartásában. A webináriumokhoz az ingyenes Adobe Connect rendszeren keresztül élőben lehet csatlakozni (alkalmanként 100 fő), illetve az előadások később a Pénziránytű YouTube csatornán keresztül bármikor megtekinthetők.

Tovább »

A Pénz7 2018/2019. tanévi programjai

Mivel a budapesti iskolákban szinte kivétel nélkül vannak már önkéntesek, megkérjük a regisztrált és még regisztráló iskolákat, hogy amennyiben tehetik, önkéntesek fogadásával együtt regisztráljanak, illetve módosítsák ennek megfelelően korábbi regisztrációikat.

Tovább »

2019-ben is több tízezer diák várja az iskolákban a pénzügyi és vállalkozói önkénteseket!

Már több száz iskola jelentkezett a programba decemberig! Több száz szakértő önkéntes részvételét kérik és várják szerte az országban különböző korosztályokban a diákok a legújabb PÉNZ7-en is.

Tovább »

Megkezdődött a PÉNZ7 pénzügyi és vállalkozói ÖNKÉNTESEK REGISZTRÁCIÓJA!

Már 800 iskola jelentkezett a programba! Több száz szakértő önkéntes részvételét kérik és várják szerte az országban különböző korosztályokban a diákok a legújabb PÉNZ7-en is.

Az önkéntesek regisztrációja a www.penz7.hu portálon történik, a jobb felső sarokban lévő regisztrációs gomb segítségével. Legkésőbb 2019. január 31-éig várjuk az önkéntesek regisztrálását, de aki korábban regisztrál, az több iskola közül választhatja ki a számára legmegfelelőbb partneriskolát!

A budapesti iskolák osztályai gyorsan megtalálják az önkénteseket. Kérjük, aki csak teheti vidéki iskolát válasszon a regisztráció alkalmával.

Tovább a részletes hírhez

 

Tovább »

Széleskörű együttműködés támogatja a diákok pénzügyi tudatosságának fejlesztését

Hatoldalú együttműködési megállapodást írtak alá a Pénz7 köznevelési témahét 2018/2019. tanévi megvalósítására

A 2018/2019-es tanév rendjében meghirdetett pénzügyi és vállalkozói témahéten, vagyis a Pénz7 programban, immár ötödször vehetnek részt az iskolák. A témahetet állami, piaci és civil szervezetek is támogatják. Az előző tanévben a Pénz7-en közel 1.250 iskola 202 ezer diákja vett részt, amely európai rekordnak számít. Idén is megkezdődött az iskolai regisztráció, eddig már 387 intézmény több mint 72 ezer diákja regisztrált be a témahétre. A www.penz7.hu oldalon keresztül tudnak bekapcsolódni az általános- és középiskolák országszerte a programba.

Tovább »