Főoldal

Pedagógus/Iskola regisztráció

Tisztelt Pedagógus!

Köszönjük megtisztelő érdeklődését a PÉNZ7 rendezvény iránt!
A PÉNZ7 pénzügyi témája 2021-ben a
Tudatos pénzkezelés a családban – CSALÁDI KÖLTSÉGVETÉS.
Emellett idén is a PÉNZ7 részét képezi egy vállalkozói kompetenciafejlesztő témakör is, ennek témája:
InnoVÁL(L) - Vállalkozz okosan!

Hiszünk abban, hogy a szakmailag gondosan előkészített, gyakorlat-orientált, interaktív tanórák lehetőségével hozzájárulhatunk a diákok pénzügyi tudatosságának és vállalkozói ismereteinek fejlesztéséhez.

A 2021-ben négy korosztály számára elkészített oktatási anyagok, valamint a tanári felkészülés segédletei regisztráció után ingyenesen letölthetők lesznek weboldalunkról január végétől, ezek segítségével a pedagógusok akár önállóan fel tudnak készülni az óra megtartására.

Kétféle regisztrációt különböztetünk meg: kapcsolattartó tanári és pedagógusi regisztrációt.

Egy iskolához legfeljebb egy kapcsolattartó tanári regisztráció tartozhat.
A kapcsolattartó tanár az iskolából először regisztráló tanár - a jelentkezéskor neki kell megadni, hogy az iskolában mely korosztály(ok)nak, összességében várhatóan hány órában és hány diáknak terveznek órát tartani, így kérjük, a regisztráció előtt vegye fel a kapcsolatot a programban részt venni szándékozó kollégáival.

A kapcsolattartó regisztrációja után bármennyi pedagógusi regisztrációt fogadunk, nekik egyénileg is meg kell adni, hogy hány órát fognak diákjaiknak korcsoportonként megtartani és ekkor tudják megjelölni, hogy ezekre az órákra kérik-e pénzügyi vagy vállalkozói önkéntes együttműködését.

A pedagógusi regisztrációval a későbbiekben egyénileg jelentkezhetnek és részt vehetnek vállalkozói témában online felkészítő képzéseken, a családi költségvetés témájú tanórák esetén ingyenes e-learning és webinárium lesz segítségükre. Ugyanakkor hozzáférhetnek az órák anyagát adó óratervekhez és tanári útmutatókhoz, felkészülést segítő anyagokhoz.

Amennyiben Ön kapcsolattartó tanárként regisztrál, kérjük, hívja fel pedagógus kollégái figyelmét arra, hogy regisztrálta az iskolát a PÉNZ7 programjába, és segítsen megszervezni a kezdeményezéshez kötődő tanórák megtartását az intézményen belül!

Ha iskolája már regisztrált a PÉNZ7 programjába, akkor kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az iskola kapcsolattartó tanárával. (A regisztrált kapcsolattartó adatait a rendszer automatikusan megjeleníti a regisztráló tanárok számára.)

Az iskoláknak ebben a tanévben is lehetősége van önkéntes szakembert fogadni mind a pénzügyi, mind a vállalkozási témájú órák esetén.
Az önkéntes fogadása azt jelenti, hogy a szaktanár az órát a szakemberrel együttműködve tartja meg, bevonva őt előzetes egyeztetésük alapján az óra menetébe. Az önkéntes közreműködését minden pedagógus egyedileg igényelheti saját regisztrációjakor, így az önkéntes közvetlenül vele tudja majd felvenni a kapcsolatot a tanóra előtti egyeztetéshez.

A bejelentkezés után változtathat az adatain és megváltoztatja az önkéntes kérésre vonatkozó igényét, mindaddig, ameddig önkéntes összekapcsolás nem történt meg.

A belépéshez a honlap jobb felső részén (a regisztrációs fültől balra) látható BEJELENTKEZÉS gombra kell kattintani. A megjelenő oldalon a regisztráció során megadott e-mail cím és jelszó beírásával tud bejelentkezni.

Iskola kiválasztása

Miután beírta az iskola OM kódját, kattintson az alábbi gombra: