Főoldal

« Vissza a Hírek oldalra

FINNTELLIGENCE Pénzügyi Kultúra Konferencia

Kapcsolódva a Pénz7 programsorozathoz 2018. március 8-án tudományos konferenciát rendeznek a Miskolci Egyetemen.

A Miskolci Egyetem régóta kulcskérdésnek tekinti a lakosság pénzügyi tudatosságának erősítését, amely a Gazdaságtudományi Kar egyik leghangsúlyosabb kutatási területe. Ennek nyomán, kapcsolódva a Pénz7 országos pénzügyi kultúra-fejlesztő programsorozatához
 
2018. március 8-án,

a Miskolci Egyetemen,
a Pénzügyi és Számviteli Intézet
XI. Szakmai Napja keretében
 
"FINNTELLIGENCE Pénzügyi Kultúra Konferencia"
címmel
tudományos konferenciát rendeznek.
 
A rendezvény kiemelt programjaként kerül átadásra a Gazdaságtudományi Kar új, banki és pénztörténeti elemeket felvonultató, modern pénzügyi edukációs kiállító- és előadóterme, a FINTELLIGENCE Pénzügyi Oktatási Centrum. A nap során bemutatjuk a Nemzetközi Pénzügy Intézeti Tanszék oktatóinak és a pénzintézeti szektor kiemelkedő szakembereinek közös munkájaként elkészült Pénzügyi kultúra című egyetemi tankönyvet.
 
Az eseményen – a programban szereplőkön kívül – részt vesznek Miskolc Megyei Jogú Város és a Miskolci Egyetem vezetői, a Gazdaságtudományi Kar oktatói és hallgatói, a Pénz7 szervezői és parterei, a Magyar Bankszövetség képviselői, pénzintézeti vezetők, szakmai kamarák és egyéb szervezetek munkatársai, illetve további meghívott partnerek, szakemberek.
 
A konferencia részletes programja ITT található.

« Vissza a Hírek oldalra