Tájékoztató Önkéntesek részére

Kedves Pénz7 Önkéntes!

A Pénz7 rendezvénysorozat az Emberi Erőforrások Minisztériumának irányításával az iskolai tanrendbe illesztve valósul meg.

Az iskolák az eddigi évek szokása szerint a programok megtartásához továbbra is kérhetik önkéntesek (pl. pénzügyi, valamint vállalkozások működtetésében jártas szakemberek) közreműködését, nyitottabbá téve ezzel az iskolák világát. Ezért az iskolák regisztrációját követően, ismét elkezdődik az önkénteseket küldő intézmények, illetve az önkéntesek regisztrációja és összekapcsolása az iskolákkal. A Pénz7 tematikus tanórai anyagot biztosít a programsorozat regisztrált iskolái számára, amelyek fogadó szervezetként, a kijelölt órák keretében, meghatározott feladatot biztosítanak az önkéntesek számára.

Bízunk benne, hogy a PÉNZ7 során minden évben sok önkéntest tudunk összekapcsolni az iskolákkal, hogy minél több diákhoz jusson el ilyen módon is a tananyag.

A budapesti iskolák szinte kivétel nélkül megtalálták már önkénteseiket. Ez az oka, hogy az önkéntesek a regisztrációs lapon nem találnak több budapesti iskolát a listában. A becsatlakozó iskolák száma naponta nő. Érdemes gyakrabban, akár naponta visszatérni az önkéntes regisztrációs felületre és megnézni, hogy választható-e már újabb budapesti iskola. A fővároson kívüli számos iskolában még sok önkéntest várnak.

​Látogasson vissza az oldalra a folyamatosan frissülő hírekért!