Főoldal

DIGITÁLIS SZIMAT KVÍZ 2020

A PÉNZ7 társszervezője, a Magyar Bankszövetség 2020. március 16-án 0 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar kormány 40/2020. (III.11.) sz. kormányrendeletére is figyelemmel - további intézkedésig - a Digitális Szimat Kvíz 2020 vetélkedőjét felfüggesztette. A jelentkezéseket befogadta, a Játékszabályban foglalt adatkezelési rendelkezéseknek megfelelően tárolja.

Későbbi tájékoztatásig az érintettek szíves türelmét kérjük. Jó egészséget kívánunk!

 

A DIGITÁLIS SZIMAT KVÍZ 2020 JÁTÉKSZABÁLYZATA

KISKORÚ JÁTÉKOSOK SZÁMÁRA SZÜLŐI NYILATKOZAT

NAGYKORÚ (18 ÉVES) JÁTÉKOSOK SZÁMÁRA BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT

 


 

2020-ban, a PÉNZ7 KVÍZEK újabb fejezetéhez érkeztünk. Létrehoztuk a gyakrlókvízek mellett a DIGITÁLIS SZIMAT KVÍZ 2020 online vetélkedőt, ami 2020. március 2-14. között elérhető az alábbi linken a Kahooton:

https://play.kahoot.it/v2/?quizId=0a7d0840-36f3-4c0f-b698-3bb795af0ff9

A több tucat korszerű fizetési móddal, PIN-kód- és jelszóvédelemmel és egyéb, a digitális biztonsággal kapcsolatos kérdést a Magyar Bankszövetség, a Mastercard, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet és a Pénziránytű szakértői véglegesítették.

A 13-21 év közötti, tanulói jogviszonnyal rendelkező diákok, nevük, születési dátumuk, és emailcímük megadásával értékes nyereményekért játszhatják az online vetélkedőt, ami azért az idősebb korosztály számára is izgalmas lehet. A kvízzel bárki és bárhol tesztelheti a digitális biztonsággal kapcsolatos tudását.

 A 10 legjobb, tehát a legrövidebb idő alatt jó válaszokat megadó játékos, meghívást kap a Citibank Budapest Citi Service Centerébe (CSC) egy valós idejű versenyre, ahol Citi Kiberbiztonsági Fúziós Központját (CSC Cyber Security Fusion Center) is meglátogathatja; a világ legjobbjai között számon tartott biztonsági-, illetve etikus hacker központban megismerkedhet a hacker támadások elleni munkával és a filmek hangulatát idéző technológiával.

A döntő minden résztvevője részese lehet az OTP Fáy András Alapítvány OK Oktatási Központ pénzügyi ismeretterjesztő interaktív foglalkozásának.

 Továbbá a Mastercard felajánlásából

 • gazdagabb lesz a döntő 10 legjobb játékosa a PlayIT Show Budapest 2020, VIP páros belépőjegyével. A HungExpon megvalósuló rendezvény a legnagyobb számítógépes játékkiállítás Magyarországon, amely minden korosztály számára tartalmas szórakozást és kikapcsolódást nyújt.
 • a legjobb eredményt elérő játékos egy Samsung 9.7" Galaxy Tab S3 32GB LTE Wifi Tabletet vihet haza.

 


 

EZT KELL TENNED, HOGY JÁTSSZ ÉS NYERJ 2020. MÁRCIUS 2-14. KÖZÖTT:

 1. Olvasd végig a Játékszabályzatot!
 2. Nyomtasd ki és töldsd ki helyesen a rád vonatkozó nyilatkozatot!
 3. Nyisd meg a játékot ezen a hivatkozáson: https://play.kahoot.it/v2/?quizId=0a7d0840-36f3-4c0f-b698-3bb795af0ff9
 4. Válaszd egyéni játékodhoz a "Classic mode" feliratot
 5. Add meg a képernyőn megjelenő jéték PIN számkódját at www.kahoot.it oldalon, vagy a Kahoot! alkalmazásban. Javasoljuk, ez utóbbit válaszd, de mindenképpen egy másik eszközt, hogy a képernyőképek közötti váltogatás ne rabolja az idődet.
 6. A "Nick name" mezőbe írd be a teljes neved, ahogy a Játékszabályzatban olvastad
 7. Indítsd el a "Start" gombbal a játékot
 8. Teszteld a digitális biztonsággal kapcsolatos tudásod és játszd végig a kvízt legjobb gyorsaságod szerint
 9. A játék végén a pontszámlistáról, vagy a Kahoot honlap, vagy telefonos applikáció "Reports" feliratú menüjében a játékban elért eredményedről készíts fényképet, vagy képernyő képet
 10. Küldd el a rád vonatkozó megfelelően kitöltött nyilatkozatot és az erdményedről készített képet az info@penz7.hu emailcímre.

 

Sorrendben a 10 legjobb eredményt elérő játékos emailben kap meghívást a döntőbe 2020. március 20-ig. Bízzunk benne együtt, hogy TE is köztük leszel!