Főoldal

« Vissza a Hírek oldalra

Marketingdíjat kapott a Pénzügyminisztérium „Okosan a pénzzel!” honlapja

„Az Év Honlapja 2019” kormányzati kategóriájának minőségdíjában részesült a Pénzügyminisztérium pénzügyi ismeretterjesztő oldala, az „Okosan a pénzzel!” a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idei, 18. alkalommal meghirdetett pályázatán.

Európai Vállalkozásfejlesztési Díj

A díj átadását követően a honlapot elkészítő és működtető Pénzügyminisztérium pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkára kiemelte, hogy az „Okosan a pénzzel!” minden korosztálynak az őket leginkább érintő élethelyzetekben mutatja be a mindennapi élethez kapcsolódó pénzügyi lehetőségeket.

Az iskolások ennek megfelelően többek között a diákhitelről, míg az idősebbek az felnőttkori takarékoskodásról találnak az oldalon márkasemleges pénzügyi információkat élményszerű és érthető formában, animációkkal és játékalkalmazásokkal kísérve - tette hozzá Balogh László. A Pénzügyminisztérium a működtetésen túl folyamatosan új információkkal és hírekkel frissíti az oldalt, és ehhez többek között az Emberi Erőforrások Minisztériumától, a Magyar Nemzeti Banktól, az Állami Számvevőszéktől vagy a Pénziránytű Alapítványtól is kap segítséget - közölte a helyettes államtitkár

„Az Év Honlapja” díj alapítója, Varga István a rendezvényen üdvözölte, hogy a magyar digitális kommunikáció és webfejlesztés évek óta gyorsan fejlődik, és felismerte az okos eszközök fontosságát. Hangsúlyozta, hogy a honlap a legfontosabb marketingeszközök egyike, és várhatóan hosszú távon megőrzi a jelentőségét.

A díjak indoklása szerint a kormányzati honlapoknak sokszor nehezen érthető tartalmakat kell szigorú szabályok alapján bemutatniuk, ennek ellenére egyre több érdekes és élvezhető oldal készül ebben a kategóriában is. A 2019-es versenyre 183 nevezés érkezett, a szervezők 26 kategóriában osztottak elismeréseket.

 

Forrás: Kormany.hu (MTI, PM)

« Vissza a Hírek oldalra