Főoldal

« Vissza a Hírek oldalra

Pénzügyi önkéntesek felkészítése 2018

A PÉNZ7 negyedik évében korszerű e-learninggel és élő webes szakmai előadásokkal, azaz webináriumokkal is segítjük az 5-11. osztályosoknak órát tartó pedagógusok felkészülését, amelyek közül a harmadik foglalkozik az önkéntesek szerepével a tanórákon.

A harmadik, önkéntesek számára is fontos webinárium élőben történő csatlakozásához előzetes regisztráció szükséges. A belépés pontos részleteit a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük el a regisztráció lezárását követően. Mindhárom előadás teljes terjedelemben a YouTube-on megtekinthető 2018. február 14-től.

A február 13-i webináriumra február 5-9-ig, illetve a férőhelyek beteléséig lehet regisztrálni az önkénteseknek a következő linken:
https://online-kerdoiv.com/index/v/h/p7web0213on

A webináriumhoz az ingyenes Adobe Connect rendszeren keresztül élőben lehet csatlakozni (összesen 100 fő), illetve az előadások később bármikor megtekinthetők a
https://www.youtube.com/watch?v=SxccNHLI-oo&list=PLbJ7uiKPH8KQnKEXx6oYBdcbNCRnxgF66 lejátszási listában a PÉNZ7 YouTube csatornáján keresztül.

Témák:

Időpont

Téma

Előadó

2018. január 30. kedd

Már elérhető a YouTube csatornán:
https://www.youtube.com/watch?v=
PMdznBC1bPw&list=
PLSR7q4v6pQBunAJ4hy7BtK8n1za1p8-df

Bevezetés a PÉNZ7 2018 tanórákon alkalmazható IKT eszközök használatába (Kahoot, Crossword Labs, LearningApps szókereső és párosító feladat készítő tankockájának bemutatása)

dr. Főző Attila László digitális oktatási szakértő

2018. február 6. kedd

Hamarosan elérhető a YouTube lejátszási listában:
https://www.youtube.com/watch?v=
SxccNHLI-.oo&list=
PLbJ7uiKPH8KQnKEXx6oYBdcbNCRnxgF66

Szakmai felkészülés a hitelezés témájára: használati útmutató az e-learning rendszer kezeléséhez (az önálló tanárfelkészülést segítő és a diákoknak szóló tananyagot tartalmazó e-learning rendszer használatának bemutatása)

Bernáth Julianna, Marton Zoltán

Pénziránytű Alapítvány

2018. február 13. kedd

16:00 - kb. 17:00

REGISZTRÁCIÓ: február 5–9.

A korosztályos tananyagok tartalma és a banki önkéntes szerepe a tanórákon*

Bernáth Julianna

Pénziránytű Alapítvány

*: A webinárium élő megtekintéséhez vezetékes internettel vagy gyors, megbízható wifi eléréssel rendelkező eszközre van szükség. Mikrofon nem szükséges, az előadás során és a végén is chaten keresztül lehet a témával kapcsolatos kérdéseket feltenni az előadónak.

« Vissza a Hírek oldalra