Főoldal

« Vissza a Hírek oldalra

Izgalmas online döntővel zárult a ZsetON verseny, a PÉNZ7 kísérőprogramja

Nagyon izgalmas, fej fej melletti küzdelemmel zárult online döntő keretében hirdetett a zsűri győztest az idei középiskolásoknak indított ZsetON versenyben. Összesen több, mint 24 ezer középiskolás indult idén a versenyen, közülük a legjobb 10 diák mérte össze tudását március 26-án a járványhelyzet miatt a virtuális térben.

A 14-19 éves korcsoportban a Zsetonok bajnoka címet a budapesti Gombos Gergely (Kempelen Farkas Gimnázium) nyerte, a második helyen hajdúböszörményi Tóth Tamás Bence (Bocskai István Gimnázium) végzett, a virtuális dobogó harmadik fokára pedig a szegedi Péter Áron (Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium) állhatott.

Az egyetemisták közül Martina Dániel a Szegedi Tudományegyetemről lett a Zsetonok mestere, a második helyen az Óbudai Egyetemen tanuló Pegán Ádám végzett, a harmadik helyet pedig Kiss Dávid, a Pécsi Tudományegyetem diákja szerezte meg.

A legaktívabb iskolaként a Magyar Biztosítók Szövetsége különdíját a budapesti Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum nyerte.

A Magyar Bankszövetség által felajánlott a legeredményesebb legfiatalabb versenyzőnek járó különdíjat a kőszegi Szafián Réka, Jurisics Miklós Gimnázium tanulója nyerte.

A játék díjazottai mindkét korcsoportban elektronikai eszközökkel, okostelefonnal, laptoppal, tablettel lettek gazdagabbak.

A középiskolás döntősök sorrendje:

  1. Gergácz Bálint (Kőszeg, Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium)
  2. Berecz Árpád (Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium)
  3. Péter Ákos (Szeged, Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium)
  4. Nagy Szonja (Debrecen, Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma)
  5. Nagy Léna (Debrecen, Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma)
  6. Hajnal Hunor (Szeged, Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium)
  7. Szakál Ákos (Szeged, Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium)

 Gratulálunk!

Forrás: Okosan a pénzzel

« Vissza a Hírek oldalra