HÍREK, ESEMÉNYEK

MINDJÁRT ITT A PÉNZ7! ÖNKÉNTESEK FOGADÁSÁRA NYITOTT ISKOLAI OSZTÁLYOKAT KERESÜNK!

Kedves Pedagógus!
 
Ezúton köszönjük jelentkezését a jubileumi, idén ötödik alkalommal sorra kerülő, PÉNZ7 pénzügyi és vállalkozói témahétre. Az alábbiakban felhívjuk figyelmét néhány fontos lehetőségre.
 
 

Tovább »

Változott az Önkéntesek regisztrációjának határideje! Meghosszabbítva 2019. február 17-éig.

Tovább »

ELÉRHETŐEK A 2019-ES TANANYAGOK A SIKERES ÓRAI FELKÉSZÜLÉSHEZ!

A 2019-es PÉNZ7-re regisztrált pedagógusok és önkéntesek számára már elérhető minden tananyag! A honlapon, bejelentkezés után, a Tanároknak és az Önkénteseknek menüpontok első almenüje tartalmazza a legújabb tanári útmutatókat, a mintaórák felvételeit és minden egyéb szükséges információt. 

A korábbi évek tananyagai mindenki számára elérhetőek a honlap Tudástár menüpontjában.

Sikeres felkészülést kívánunk!

Tovább »

Kezdődik a tanárok felkészítése

A PÉNZ7 ötödik évében az előző évben bevált gyakorlatot folytatva korszerű, élő webes szakmai előadásokkal, azaz webináriumokkal is segítjük a 3-11. osztályosoknak órát tartó pedagógusok felkészülését az Okosan a befektetésekről témájú pénzügyi, és a Problémafelismerés és üzleti ötlet témájú vállalkozói órák megtartásában. A webináriumokhoz az ingyenes Adobe Connect rendszeren keresztül élőben lehet csatlakozni (alkalmanként 100 fő), illetve az előadások később a Pénziránytű (pénzügyi tananyagok) és a Junior Achievement Magyarország (válallkozói tananyag) YouTube csatornáján keresztül bármikor megtekinthetők.

Tovább »

A Pénz7 2018/2019. tanévi programjai

Mivel a budapesti iskolákban szinte kivétel nélkül vannak már önkéntesek, megkérjük a regisztrált és még regisztráló iskolákat, hogy amennyiben tehetik, önkéntesek fogadásával együtt regisztráljanak, illetve módosítsák ennek megfelelően korábbi regisztrációikat.

Tovább »