Főoldal

HÍREK, ESEMÉNYEK

Kezdődik a felkészítés a pénzügyi témájú tanórákra

Köszönjük a jelentkezéseket a PÉNZ7 pénzügyi témájú tanóráinak megtartására. A biztosításokról szóló korosztályos tananyagok már elérhetőek a honlapon a regisztrált felhasználók számára; bejelentkezés után a Tanároknak, ill. Önkénteseknek menüpontok Tananyagok almenüpontjaiban. Ugyanitt lesznek elérhetőek a korszerű pénzkezelés - digitális biztonságról, és a vállalkozói témáról szóló tananyagok is, amelyek aktualitásáról újabb hírt adunk.

Tovább »

„Az év pro bono kezdeményezése 2019” elismerő kitüntetéssel díjazták a PÉNZ7 önkéntes programját

Az Önkéntes Központ Alapítvány minden évben díjazza az ország legkiemelkedőbb önkéntes programjait. Az Önkéntesek Nemzetközi Napját megelőző estén idén öt kategóriában adták át az elismeréseket. A díjátadó célja, hogy kedvező irányba mozdítsa az önkéntesség társadalmi megítélését. „Az év pro bono kezdeményezése” a PÉNZ7 önkéntes programja lett, amely 694  fő önkéntessel valósult meg 2019-ben. A megközelítőleg 14.000 iskolai tanóra a kiemelt tematikus héten valósult meg az oktatási intézményekben.

Tovább »

Díjat nyert a PÉNZ7 önkéntes programja

Tovább »

Marketingdíjat kapott a Pénzügyminisztérium „Okosan a pénzzel!” honlapja

„Az Év Honlapja 2019” kormányzati kategóriájának minőségdíjában részesült a Pénzügyminisztérium pénzügyi ismeretterjesztő oldala, az „Okosan a pénzzel!” a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idei, 18. alkalommal meghirdetett pályázatán.

Tovább »

Széleskörű összefogás a diákok pénzügyi és vállalkozói ismereteinek fejlesztéséért

2019. november 19-én hat szervezet írta alá azt az együttműködési megállapodást, amelyben a diákok pénzügyi és vállalkozói ismereteinek további fejlesztését vállalják a 2019/2020-as tanévben megvalósuló PÉNZ7 témahét keretében.

Bővebben IDE KATTINTVA olvasható

Tovább »