Főoldal

HÍREK, ESEMÉNYEK

Elérhető a pénzügyi téma tananyaga

A PÉNZ7 hetedik évében az előző három évben bevált gyakorlatot folytatva korszerű, élő webes szakmai előadással, azaz webináriummal is segítjük a 3-11. osztályosoknak órát tartó pedagógusok, és az órákat támogató önkéntesek felkészülését a Tudatos pénzkezelés a családban – CSALÁDI KÖLTSÉGVETÉS pénzügyi témájú órák megtartásában.

Tovább »

Pénzügyi téma tananyagok és felkészítő webinárium

A témahétre regisztrált felhasználók részére a pénzügyi tananyagok a honlapon, belépés után a Tanároknak-Tananyag 2021 és az Önkénteseknek-Tananyag 2021 menüpont alatt, digitális formában már elérhetőek.

A webinárium előadása ezen a YouTube csatornán keresztül bármikor megtekinthető.

A tanárfelkészítő tananyag a https://elearning.penziranytu.hu/ címen érhető el, a belépéshez regisztráció szükséges. 2018. szeptembere utáni tanári regisztrációval a tananyag látható, aki ennél korábban vagy még nem regisztrált a Pénziránytű e-learning portálra, tanárként megteheti a https://elearning.penziranytu.hu/reg/tanar oldalon.
Az e-learning tananyag felületének kezelése nem bonyolult, de igény szerint segítségképpen az erről szóló 2018-as felkészítő webinárium rögzített változata megtekinthető a https://youtu.be/s2wJdzsMcNk linken.

 

Tovább »

Indul a PÉNZ7! Tájékoztatás a PÉNZ7 kísérőprogramjairól

Köszönjük, ha iskolájuk is részt vesz a PÉNZ7-en! Témahetünk célja a pénzügyi és vállalkozói kultúra játékos, élményalapú fejlesztése, a témahét tanórán kívüli programjai is ezt támogatják. Amennyiben még nem csatlakoztak az idei programhoz, akkor is érdemes a kísérőprogramokon részt venni.

Tovább »

Több tízezer diák várja az önkénteseket 2021-ben is

Közel 500 iskola jelentkezett a programba januárig. Több száz szakértő önkéntes részvételét kérik és várják szerte az országban különböző korosztályokban a diákok a legújabb PÉNZ7-en is.

Tovább »

A PÉNZ7 szervezői is támogatják a Digitális Gyorsítósáv programot

Tovább »