Főoldal

HÍREK, ESEMÉNYEK

Indul a PÉNZ7! Tájékoztatás a PÉNZ7 2019-es kísérőprogramjairól

Témahetünk célja a pénzügyi és vállalkozói kultúra játékos, élményalapú fejlesztése, a témahét tanórán kívüli programjai is ezt támogatják. Amennyiben még nem csatlakoztak az idei programhoz, akkor is érdemes a kísérőprogramokat kipróbálni. Az idei PÉNZ7-hez kapcsolódva az alábbi kísérőprogramokra hívjuk fel a figyelmet.

Tovább »

MINDJÁRT ITT A PÉNZ7! ÖNKÉNTESEK FOGADÁSÁRA NYITOTT ISKOLAI OSZTÁLYOKAT KERESÜNK!

Kedves Pedagógus!
 
Ezúton köszönjük jelentkezését a jubileumi, idén ötödik alkalommal sorra kerülő, PÉNZ7 pénzügyi és vállalkozói témahétre. Az alábbiakban felhívjuk figyelmét néhány fontos lehetőségre.
 
 

Tovább »

Kezdődik a tanárok felkészítése

A PÉNZ7 ötödik évében az előző évben bevált gyakorlatot folytatva korszerű, élő webes szakmai előadásokkal, azaz webináriumokkal is segítjük a 3-11. osztályosoknak órát tartó pedagógusok felkészülését az Okosan a befektetésekről témájú pénzügyi, és a Problémafelismerés és üzleti ötlet témájú vállalkozói órák megtartásában. Az előadások a Pénziránytű (pénzügyi tananyagok) és a Junior Achievement Magyarország (válallkozói tananyag) YouTube csatornáján keresztül bármikor megtekinthetők.

Tovább »

A Pénz7 2018/2019. tanévi programjai

Mivel a budapesti iskolákban szinte kivétel nélkül vannak már önkéntesek, megkérjük a regisztrált és még regisztráló iskolákat, hogy amennyiben tehetik, önkéntesek fogadásával együtt regisztráljanak, illetve módosítsák ennek megfelelően korábbi regisztrációikat.

Tovább »

2019-ben is több tízezer diák várja az iskolákban a pénzügyi és vállalkozói önkénteseket!

Már több száz iskola jelentkezett a programba decemberig! Több száz szakértő önkéntes részvételét kérik és várják szerte az országban különböző korosztályokban a diákok a legújabb PÉNZ7-en is.

Tovább »